Skip to main content

Osteopati i Vanløse

Osteopati er baseret på traditionelle sundhedsvidenskabelige fag som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi. Osteopater benytter sig af manuelle teknikker til at stille diagnose og give behandling med det mål for øje at hjælpe til optimal funktion og sundhed. Der tages afsæt i dybdegående teoretisk viden om kroppen samt en forståelse af, at mennesket er en helhed. ​Osteopatens hensigt er at finde årsagen og ikke blot symptomet. Det er ikke ualmindeligt, at årsagen til et problem ligger et andet sted end der, hvor smerterne eller symptomerne opleves. En osteopat behandler således en bred vifte af problematikker.

BESTIL EN TID

Brug din sundshedsforsikring hos os

Vi samarbejder med alle de største forsikringselvskaber i Danmark, og derfor dækker de ofte behandlingen hos os. Hvis du er i tvivl er du velkommen til at ringe eller skrive til os – så hjælper vi dig igennem. Se alle forsikringsselskaber, som vi samarbejder med.

Osteopati

Vi dækker hele storkøbenhavn med vores klinik i Vanløse

Hos Efficax har vi tre færdiguddannede osteopater i form af Kasper, Jon og Lasse. Herudover er Peter i gang med 3. år på osteopat studiet. At vi er flere  osteopater samlet under samme tag giver masser af faglig sparring, hvilket vi tror på kommer til udtryk i effekten af vores behandling. Det ligger til vores natur, at vi indbyrdes diskuterer komplicerede problematikker, såfremt at der er behov for second opinions eller lignende. Dette er med til at sikre, at du ved et forløb hos os ikke kun anskues af én osteopat, men af et helt team – skulle dette være nødvendigt. Dette ser vi også som en fordel ved f.eks. akut behov for behandling eller manglende tidsafsnit hos din faste osteopat. Vi kender hinandens styrker internt i teamet og kan stå inden for hvordan vi håndterer og arbejder sikkert med vores klienter

Diagnoser som vores osteopater bl.a. behandler

Discus prolaps i lænden

Menstruationssmerter

Protrusion i nakken

Kolik hos spædbørn

Vores tilgang & hvad du kan forvente af dit første besøg

Første gang du besøger os, kan du forvente at blive mødt af smil – ikke kun fra din egen behandler – men fra hele personalegruppen. Du vil blive mødt af en osteopat som sætter sig 100% ind netop din problematik og altid har din sikkerhed in mente. Noget af det vigtigste for os er, at når du forlader klinikken, har du fået en dybdegående forklaring på, hvorfor du har det, som du har det – samt er tryg ved, at der er lagt en plan, som du sammen med din osteopat kan agere ud fra.

Samtale

Alle vores forløb tager udgangspunkt i en dybdegående samtale omkring dig og din problematik. Det gør vi for at kunne forstå ikke kun din skade – men også hvem du er, og hvordan du agerer i din hverdag. Vi har erfaret, at en grundig samtale ved et forløbs opstart danner et optimalt grundlag for dit videre forløb.

Undersøgelse

Den indledende samtale danner altid grundlaget for vores efterfølgende undersøgelse. Du vil her opleve grundighed, hvilket er med til at sikre både din sikkerhed, samt at vi finder årsagen til dine symptomer. Vi gør altid meget ud af at forklare vores undersøgelsesfund, således at du som klient forstår din problematik, når du forlader klinikken.

Behandlingsstrategi

Ud fra både samtale og undersøgelse vælger vi i samråd med dig den bedste og mest realistiske behandlingsstrategi. Vi kan ikke på forhånd sige, hvad en behandling består af, da der kan være vidt forskellige behov fra person til person. Behandlingen kunne bestå af manuel behandling, fx. manipulation, mobilisering og strækteknikker. Hos en anden kunne det være genoptræningsøvelser, mens det hos en helt tredje kunne være en kombination af de to tilgange.

Kan jeg starte i dag?

Da vi er en privatpraktiserende klinik, behøver du ingen henvisning fra din læge, og du kan derfor starte behandlingen med det samme. Du kan via vores bookingsystem booke en tid – men er altid velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller via mail, hvis du har spørgsmål til din booking eller skade. Er du dækket af en sundhedsforsikring, anbefaler vi, at du taler med dem, så du ikke selv skal betale for din behandling.

Osteopatiuddannelsen

I Danmark læser langt de fleste via den belgiske skole The International Academy of Osteopathy. Adgangskravet for at læse osteopati i Danmark er, at man er autoriseret fysioterapeut, læge eller kiropraktor. Tidligere tog det fem år at læse til osteopat, men dette er for nyligt lavet om til fire år.

Uddanner du dig til osteopat, vil du opnå titlen Master of Science in Osteopathic Medicine – tidligere blev man uddannet diplom i osteopatisk medicin. Undervisningen på uddannelsen tager udgangspunkt i alle kroppens facetter, herunder muskler, knogler, sener, organer, nerver, sygdomme og meget mere.

Fysioterapeuter hos Efficax

JON TIMOTEJ

Autoriseret Osteopat (MSc. Ost)
BA. Fysioterapi

Jon@effx.dk

Læs mere om Jon

KASPER STRAUBE HANSEN

Autoriseret Osteopat (MSc. Ost)
BA. Fysioterapi

Kasper@effx.dk

Læs mere om Kasper

LASSE JUUL JENSEN

Autoriseret Osteopat (MSc. Ost)
BA. Fysioterapi

Lasse@effx.dk

Læs mere om Lasse

LASSE LINDBERG

Autoriseret Osteopat (MSc. Ost)
BA. Fysioterapi

Lali@effx.dk

Læs mere om Lasse
clockSend email phoneRing til os pinbook tid