Skip to main content

Kontakt

Du kan via vores online booking altid booke en tid til behandling hos os. Har du spørgsmål til et nyt eller igangværende behandlingsforløb, så kan vi også træffes via enten e-mail eller telefon.

Vores telefonnumer er 25 88 50 50. Vi bestræber os altid på at tage telefonen, men ofte er vi i gang med en behandling. Du bedes derfor indtale en telefonbesked eller sende os en SMS, hvis vi ikke er ved telefonen. Så vil du høre fra os så snart vi har et hul.

I weekenderne og om aftenen er vi ikke ved telefonen, så det sikreste vil altid være at sende os en mail via kontakt@effx.dk. Her svarer vi stort set døgnet rundt.

BESTIL EN TID

Information

Jyllingevej 55, st. th.
2720 Vanløse
Danmark

Kontakt
+45 2588 5050
kontakt@effx.dk

GDPR

I forbindelse med dine behandlinger her på klinikken er det nødvendigt, at vi noterer og behandler oplysninger om dig. Efficax lever fuldt op til den nuværende GDPR lovgivning. Du kan her læse vores specifikke persondatapolitik for patientbehandling.

Transport & Parkering

Klinikken er centralt placeret i Vanløse og ligger inden for få minutters gang til Vanløse S-tog & Metro. Derudover har vi en lang række buslinjer som stopper ved os. Ved klinikken er der altid masser af parkeringsmuligheder uanset hvad tid på døgnet du har tid hos os. Langs Jyllingevej kan du parkere gratis (inden for båsene), mens du ved de fleste sideveje skal huske at sætte P-skive, da der er tre timers gratis parkering.

Behandlingsgaranti / Akut behov

Vi vil til enhver tid bestræbe os på at kunne levere en behandlingsgaranti inden for 24 timer. Normalt er der sat 45-60 minutter af ved dit første besøg, men ved et akut behov kan du via online booking også booke en akut konsultation, hvor der er sat 30 minutter af. Dette kan være brugbart, hvis du fx. har mange smerter eller er bange for hvad der er galt med dig.

Afbud til behandling

Afbud skal ske senest kl. 18.00 dagen før din behandling starter. Ønsker du at melde afbud kan du gøre det via vores online booking eller via e-mail til kontakt@effx.dk. Vi understreger, at vi ikke tager imod afbud over telefon.

Ved for sent afbud eller udeblivelse vil du blive takseret den fulde pris svarende til det den bookede behandling kostede.

clockSend email phoneRing til os pinbook tid