Skip to main content

Priser

Hos Efficax tilbyder vi flere forskellige former for behandling. Priserne og tilskud til behandling kan du finde på denne side. Du kan også finde info omkring behandling uden henvisning, afbud/udeblivelse og akut behov for behandling. Afslutningsvis vil vi gerne henvise forsikringskunder til vores forsikringsguide, hvor du nemt kan finde ud af hvordan netop din sundhedsforsikring dækker.

BESTIL EN TID

Se alle vores ydelser

Vi tilbyder flere behandlinger under vores ydelser. Klik ind og find den diagnose som matcher din problemstilling og læs mere

Osteopati

Baby

Fysioterapi

Genoptræning

Massage

Priser

Osteopati

Første konsultation 999,-

Tilskud fra Danmark på 175 kr.

Alm. opfølgende konsultation 849,-

Tilskud fra Danmark på 125 kr.

Kort opfølgende konsultation 599,-

Tilskud fra Danmark på 125 kr.

Fysioterapi

Første konsultation 509,-

Tilskud fra Danmark på 133 kr

Alm. opfølgende konsultation 399,-

Tilskud fra Danmark på 88 kr.

Længere opfølgende konsultation 549,-

Tilskud fra Danmark på 88 kr.

Massage & Cupping

Alm. massage 529,-

60 minutter

Kort massage 279,-

30 minutter

Behandling uden henvisning

Du behøver ikke en henvisning fra din læge for at kunne starte et forløb hos en fysioterapeut. Vi er ikke er en del af den offentlige sygesikring – og det ønsker vi heller ikke at være. Vi ønsker at bruge den tid som vores klienter har brug for og ønsker ikke at være pålagt tidsmæssige restriktioner. Bemærk, at du altid får dit tilskud fra Sygeforsikring Danmark – også hos os.

Afbud/udeblivelse

Afbud skal ske senest kl. 18.00 dagen før din behandling starter. Ønsker du at melde afbud kan du gøre det via vores online booking eller via e-mail til kontakt@effx.dk. Vi understreger, at vi ikke tager imod afbud over telefon. Ved for sent afbud eller udeblivelse vil du blive faktureret den fulde pris som din bookede behandling kostede.

Akut behov

Har du akut brug for behandling og har du svært ved at finde en tid via vores online booking er du altid velkommen til at tage direkte kontakt til klinikken over enten e-mail eller telefon. Vi bestræber os på at kunne levere behandling inden for 24 timer og vil altid være fleksible for at du kan få en tid – også selvom det kræver at vi skal arbejde over. Bemærk, at vi i weekenden kun kan kontaktes via e-mail.

Sundhedsforsikring kan dække dit forløb

Fire ud af ti danskere kender ikke deres sundhedsforsikring, hvilket er ærgerligt, når langt de fleste danskere er dækket af en sundhedsforsikring, som enten helt eller delvist kan stå for betalingen af dit behandlingsforløb. For at gøre det nemt for dig har vi samlet et overblik over alle de forsikringsselskaber, som giver tilskud til behandling.

Der kan være andre forsikringer som også giver tilskud – så er du i tvivl bør du altid tage kontakt til både os og dit forsikringsselskab. Det er besværet værd!

Se hele forsikringsguiden her
clockSend email phoneRing til os pinbook tid