Skip to main content

Baseline-tests: Optimer din performance og forebyg skader

I preseason og offseason, er det afgørende at forberede sin fysik til de udfordringer, der venter. En central del af denne forberedelse er testning. Vi tester for at kunne evaluere din nuværende form og fysik. Resultaterne kan vi bruge til at skræddersy dit individuelle program. Hvis du skulle blive skadet i løbet af sæsonen, bruges baselinetest-måling til at sikre, at du er tilbage på dit optimale niveau, før du genoptager din sport.

BESTIL EN TID

Tindeq Progressor - Præcision i Muskeltestning

Vi bruger det avancerede Tindeq Progressor-dynamometer til vores muskeltests. Dette state-of-the-art udstyr giver præcise målinger af muskelstyrke og identificerer ubalancer, der kan øge din risiko for skader. Med Tindeq Progressor får du ikke kun nøjagtige data, men også en dybere forståelse af din krops styrker og svagheder. Vi benytter os blandt andet af Peak load test, som er en maksimal muskelstyrketest, Rate of force development test, som siger noget om hvor hurtigt du kan udvikle eksplosiv styrke og til slut også udhodenhedstest.

Forskellige typer test i klinikken

Klar test

Performance test

Preseason/Offseason

Individuel træning

Baselinetesten består af følgende elementer

Muskelstyrketest:
Vores avancerede muskelstyrketests er designet til nøjagtigt at måle dine muskelgruppers styrke. Disse tests er en værdifuld indikator for din krops respons på styrketræning. Ved at overvåge dine resultater over tid kan vi identificere styrker og svagheder, hvilket guider os i at tilpasse din træning for maksimal effekt. Vi tester forlår, baglår og kigger på difference mellem højre og venstre, men også mellem f.eks. forlår og baglår i forhold til at nedbringe risici for f.eks baglårs muskelskader eller lign. overbelastningsskader.

Hoppetest:
Ønsker du at forbedre din eksplosivitet og hoppehøjde? Vores hoppetests giver dig præcise målinger af din springstyrke. Ved at evaluere dine hoppepræstationer løbende, kan vi tilpasse din træning for at optimere din evne til at springe og ændre retning med større kraft og kontrol. Hop test indeholder single hop test, triple hop test, trille cross over hop test og side hop. Her vurdere vi difference mellem højre og venstre for at kunne identificere uligheder.

Hvorfor Teste?

1. Skadesforebyggelse:

Resultaterne fra vores test, vil identificere eventuelle ubalancer, svagheder eller risikofaktorer i din fysiske tilstand. Dette giver os mulighed for at designe et skræddersyet træningsprogram, som fokuserer på at minimere dine risici for skade i løbet af sæsonen

2. Baseline for Rehabilitering:

Hvis uheldet skulle ske, og du oplever en skade i løbet af sæsonen, vil testresultaterne fungere som din baseline. Dette gør det lettere for os, at evaluere din fremgang under rehabilitering og sikre, at du vender tilbage til din sport på dit velkendte niveau inden skaden skete.

clockSend email phoneRing til os pinbook tid