Skip to main content

Specialister inden for fodbold

I klinikken er det primært Kasper, Peter, Lasse og Helena, der står for diagnosticering og behandling af fodboldspillere. De har tilsammen specialiseret sig i en årrække inden for netop fodboldskader, hvilket giver dem en unik forståelse for diverse skadesmekanismer samt erfaring omkring håndtering og prognose for skader relateret til fodbold. De ser alle dagligt fodboldspillere på alle niveauer i klinikken, hvor der ikke kun arbejdes med behandling, men også skadesforebyggende tiltag og genoptræning.

BESTIL EN TID

Specialister inden for fodbold

I klinikken er det primært Kasper, Peter, Lasse og Helena, der står for diagnosticering og behandling af fodboldspillere. De har tilsammen specialiseret sig i en årrække inden for netop fodboldskader, hvilket giver dem en unik forståelse for diverse skadesmekanismer samt erfaring omkring håndtering og prognose for skader relateret til fodbold.

BESTIL EN TID

Skadesbehandling

Noget af det, vi er rigtig dygtige til, er skadesbehandling. Det er vi, fordi vi forstår mekanismerne bag fodboldskader og desuden er fagligt velfunderede med hensyn til funktionel anatomi. Når vi skadesbehandler, er det vigtigt, at der ligger en grundig undersøgelse forud for dette. Du vil opleve en struktureret tilgang til dig og din skade, hvor vi ikke kun tager højde for den nuværende problematik, men også tidligere og eventuelt fremadrettede skader, som du kan pådrage dig. Skadesbehandlingen består af de samme principper, som vi benytter inden for osteopati og fysioterapi.

Typiske fodboldskader, som vi bl.a. behandler

Løberknæ

Ledbåndsskade

Menisk skade

Adductor tendinitis

Genoptræning

Er du fodboldspiller og har behov genoptræning, er du i sikre hænder. Klinikkens fodboldspecialister er eller har tidligere været fast tilknyttet fodboldklubber på højt niveau. Aktuelt er Peter tilknyttet DBU, hvor han arbejder med U17 og U18 landsholdet. De øvrige fysioterapeuter og osteopater ser nu kun fodboldspillere i klinikken, men Helena har tidligere arbejdet som fysioterapeut i Hillerød IF og AB. Kasper har tidligere været tilknyttet både 1. division og 2. divisionsklubber og var senest i Hvidovre IF. Alle har således masser af erfaring med genoptræning og Return to Sport. Du vil altid føle, at den genoptræning, du laver, leder dig hen imod dit mål om at vende tilbage til fodbolden.

Off-season træning

Både sommer og vinter tilbyder vi off-season-træning for fodboldspillere. Træningen foregår på små hold af 3-4 spillere og vil være planlagt og tæt superviseret af Peter og Helena, som er sportsfysioterapeuter og FIFA-certificerede.

Træningen er målrettet fodboldspillere og tager højde for både nuværende og tidligere skader. Træningen har til formål at reducere risikoen for fodboldskader samt forbedre spillernes styrke, stabilitet, hurtighed og smidighed. Den tætte supervision gør, at alle spillere udfører øvelserne til perfektion, og at der samtidig vil blive optimeret på de små faktorer, som gør øvelsen så effektiv som muligt for den specifikke spiller.

Der er både mulighed for at deltage på ét eller to hold om ugen.

clockSend email phoneRing til os pinbook tid