Skip to main content

Benyt din sundhedsforsikring

Langt de fleste er enten privat eller via arbejdet dækket af en sundhedsforsikring. Din sundhedsforsikring kan i langt de fleste tilfælde dække helt eller delvist for udgifterne, som er forbundet med et behandlingsforløb. Mange forsikringsselskaber skriver, at din fysioterapeut skal være en del af den offentlige overenskomst – men dette er ikke korrekt. Har dit forsikringsselskab krav om at din fysioterapeut skal være en del af den offentlige overenskomst betyder det blot, at forsikringsselskaber kun dækker delvist og at du så skal betale det resterende forløb.

Hvorfor betale, når du kan få det gratis?

Grundlæggende kan man sige, at det er billigere at blive behandlet af en fysioterapeut inden for den offentlige sygesikring, men det kan der også være en grund til. Som indehavere af en privatpraktiserende klinik, ved vi, at når folk vælger at komme forbi os, så er det med ønsket om højere kvalitet og grundighed. Det er netop det, vi bestræber os på – fordi ellers kommer klienterne ikke igen.

Klienterne kommer til gengæld på samlebånd, hvis vi arbejdede inden for det offentlige – uanset vores ydelsers kvalitet. Lægerne smider tusindvis af patienter af sted på daglig basis. Af samme årsag anser vi det som essentielt, at vi i endnu højere grad får dygtiggjort os for at skabe en større forskel mellem det offentlige og private. Det gør vi ved årligt at bruge en masse tid, resourcer og penge på kurser og efteruddannelse.

Forsikringsselskaber vi samarbejder med

Hvordan bruger jeg min sundhedsforsikring hos jer

Vi vil altid anbefale dig at tage kontakt til din sundhedsforsikring. Nogle sundhedsforsikringer stiller som krav, at man har en henvisning fra sin egen læge. Det gør de for at sikre, at dem som benytter forsikringen har et reelt behov for behandling.

Når du har talt med dit forsikringsselskab og fået godkendt at du kan starte et forløb vil du få tilsendt en police. Denne er god at medbringe første gang du skal se din behandler her på klinikken.

Kvalitet i din behandling

Vi kan stå inde for, at du vil få kvalificeret hjælp, når du henvender dig. Vi kan også stå inde for, at vi bruger den tid, som skal til for at du når i mål.

Din sikkerhed er i fokus

Noget af det vigtigste for os er at klarlægge om årsagen til din problematik er farlig eller ej. Derfor vil du altid gå herfra med en vished over hvor vidt din problematik er alvorlig eller ej.

Second opinions er altid til gengængelig

Da vi har et stærkt team føler vi os også forpligtet til at gøre brug af hinanden. Derfor kan du opleve, at vi fx. indhenter second opinions fra en af de andre i teamet, hvis din problematik er kompliceret.

clockSend email phoneRing til os pinbook tid