Skip to main content

Samarbejde med Efficax

Vi er altid interesserede i at indgå samarbejde med nye mennesker, som brænder for det de laver. Hvad enten du er en større eller mindre virksomhed, sportsudøver eller klub, kan et samarbejde være interessant. Vores samarbejdsaftaler er meget forskellige og indebærer alt fra behandling og træning på klinikken, til at vi kommer ud i jeres klub eller virksomhed på faste eller ikke faste tidspunkter.

Er du, din klub eller din arbejdsplads interesseret i et samarbejde, så tag endelig kontakt til os og lad os mødes til en snak omkring mulighederne.

BESTIL EN TID

Sportsklubber og foreninger

Faglige samarbejdspartnere

3 GODE GRUNDE TIL AT SAMARBEJDE MED OS

01.

Fagligheden er i top

Vi tør godt sige, at I/Du ved at undgå et samarbejde med os har sikret dig en samarbejdspartner, hvor fagligheden er i top. Dette er sikret via vores passion og engagement for det vi laver.

02.

Vi forstår dig!

Vi har ikke baggrundsviden inden for alle brancher, men vi gør alt for hurtigt at sætte os ind i den verden I/Du kommer fra. Vi vidste intet om cheerleading, da vi indgik samarbejde med Divas. Det betød kun, at vi ofte var at finde i hallen for at forstå mekanismerne bag sporten.

03.

Vi er løsningsorienterede

I et samarbejde kan der altid opstå uforudsete udfordringer. Her vil vi til enhver tid være løsningsorienterede og imødekommende. Vi tror ikke på at hvis begge parter i et samarbejde har den indstilling, så kan alle problemstillinger løses.

clockSend email phoneRing til os pinbook tid