Skip to main content

Just-eat

Der er mange fordele ved at have en in-house sundhedsordning. Konceptet er den klart mest tidsbesparende løsning for medarbejderne, da hjælpen er lige rundt om hjørnet. Med en in-house løsning har man mulighed for at have en eller flere forskellige behandlere på forskellige dage alt efter det behov man som virksomhed har.

In-house sundhedsordning

In-house løsningen er således det rigtige valg af sundhedsordning, hvis man ønsker at skabe tryghed hos de ansatte og mindske sygefraværet fra ledelsen side. Det er også den perfekte løsning til virksomheder, som ønsker at en fysioterapeut skal kunne handle pro-aktivt ved at være rundt omkring på virksomheden for at forbedre arbejdsstillinger og mindske belastning og skadesfrekvensen hos de ansatte.

Det er let at starte op

En in-house klinik er let at starte op, fordi vi sørger for alt det praktiske. Vi sætter et overskuelig og flot booking system op til jeres virksomhed og leverer desuden alt det praktiske udstyr såsom briks, bord, stole og alt andet som er med til at etablere en flot mini-klinik på jeres virksomhed.

Top kvalificerede behandlere på din virksomhed

Ved at lave en in-house ordning med Efficax, er du sikret, at dine ansatte er i trygge hænder, når de skal til eksempelvis fysioterapeut, osteopat eller massage. Alle i vores team er højt kvalificerede og har flere års erfaring inden for virksomheds- og klinikarbejde. Hele det behandlende team hos Efficax tager løbende efteruddannelse for at sikre, at vi kan levere den højest mulige kvalitet på markedet.

clockSend email phoneRing til os pinbook tid