Skip to main content

Gode og kvalificerede hænder

Hos Efficax tilbyder vi fysioterapeutisk og osteopatisk behandling samt massage. Klinikken er indrettet med henblik på at skabe de bedst mulige rammer omkring den behandlingstype, du har brug for. Klinikkens personale er alle autoriserede fysioterapeuter samt enten færdiguddannede eller studerende i osteopatisk medicin. Vores store fokus på specialisering og videreuddannelse sikrer, at du altid er i gode og kvalificerede hænder, når du er i et forløb hos os. Udover den generelle fysioterapeutiske og osteopatiske baggrund har hver enkel behandler tilstødende kurser og efteruddannelse inden for fx. genoptræning, sportsfysioterapi, akupunktur og lignende. Du kan læse mere om vores specialeområder her. Du kan læse mere om hver enkelt behandlers erfaring og uddannelse her.

BESTIL EN TID

Gode og
kvalificerede hænder

Hos Efficax tilbyder vi fysioterapeutisk og osteopatisk behandling samt massage. Klinikken er indrettet med henblik på at skabe de bedst mulige rammer omkring den behandlingstype, du har brug for. Klinikkens personale er alle autoriserede fysioterapeuter samt enten færdiguddannede eller studerende i osteopatisk medicin. Vores store fokus på specialisering og videreuddannelse sikrer, at du altid er i gode og kvalificerede hænder, når du er i et forløb hos os.

BESTIL EN TID

Fysioterapi

Efficax blev skabt med det formål at det enkelte menneske skulle være i fokus. Vi har skabt en klinik, hvor der er plads til alle og hvor behandlere og klienter arbejder målrettet med samme målsætning. Vi tager på arbejde med et smil – fordi Efficax ikke kun er bygget op omkring en stærk faglighed, men også stærke venskaber behandlere i mellem. Vi er i dag otte behandlere, som tør tænke ud af boksen og gå de ekstra skridt for, at vores klienter går herfra og har det bedre end da de kom.

Osteopati

Osteopati er en internationalt anerkendt manuel behandlingsform, der er baseret på traditionelle sundhedsvidenskabelige fag som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi. Osteopater benytter sig af manuelle teknikker til at stille diagnose og give behandling med det mål for øje at hjælpe til optimal funktion og sundhedstilstand.

Uddannelsen (Master of Science in Osteopathic Medicine) er i dag en femårig lang overbygning, som udelukkende kan læses af fysioterapeuter, kiropraktorer eller læger. På uddannelsen tages der afsæt i dybdegående teoretisk viden om kroppen samt en forståelse af, at mennesket er en helhed, og at struktur og funktion påvirker hinanden.

Osteopatens hensigt er at finde årsagen til symptomet og behandle denne. Det er ikke ualmindeligt, at årsagen til problemet ligger et andet sted end der, hvor smerterne eller symptomerne opleves. Osteopater behandler således mange forskellige sundhedsproblemer og skader.

Massage

Hos Efficax anser vi massage som et stærkt behandlingsredskab, som en stor del af vores klienter kan drage stor nytte af, hvis de har en skade. Det gælder både for personer, som har en stillesiddende hverdag ved et kontor såvel som den sportsaktive, som ønsker øget restitution, så denne hurtigst muligt kan præstere igen.

Vi lægger stor vægt på, at massagen altid skal have et klart formål. For nogle vil én alenestående massagebehandling have den effekt, man ønsker, men hos andre kan det kræve, at der er lagt en plan, som kan inkludrere opfølgende behandlinger.

Vi tror på, at massage skal kombineres med andre tiltag for at virke bedst muligt. Dette kunne fx. være hjælp og vejledning ift. kontorindstillinger eller træningsbelastning.

clockSend email phoneRing til os pinbook tid