Skip to main content

Rune Milthers

Rune er uddannet fysioterapeut og er aktuelt i gang med afslutningen af sin osteopatuddannelse som han afslutter i sommeren 2024. Rune har været en del af Efficax siden maj 2024 og er sideløbende med sit arbejde i Efficax behandler for Counter-Strike holdet Astralis. Her varetager han spillernes fysisk igennem fysisk træning og behandling af de skader, som er forbundet med en stillesiddende hverdag foran computeren. Rune er en behandler, der altid tager sig god tid, er grundig og vægter samarbejdet med dig højt.

BESTIL EN TID

Rune Milthers

Rune er uddannet fysioterapeut og er aktuelt i gang med afslutningen af sin osteopatuddannelse som han afslutter i sommeren 2024. Rune har været en del af Efficax siden maj 2024 og er sideløbende med sit arbejde i Efficax behandler for Counter-Strike holdet Astralis. Her varetager han spillernes fysik igennem fysisk træning og behandling af de skader, som er forbundet med en stillesiddende hverdag foran computeren. Rune er en behandler, der altid tager sig god tid, er grundig og vægter samarbejdet med dig højt.

BESTIL EN TID

Stor interesse for hovedpine og nakkesmerter

Rune har en stor interesse inden for særligt hovedpine og nakkesmerter. Hans tilgang til alle typer af klienter er dog helhedsorienteret og det er dette som danner grundlag for behandlingsstrategien.

Igennem hele livet har Rune desuden dyrket en bred palette af sportsgrene, hovedsageligt fodbold, tae kwon do og badminton. I hans voksne liv har han mere end 10 års erfaring med styrketræning og powerlifting. Hans viden inden for fysisk træning er som oftest brugt som et supplement til den osteopatiske behandling

Uddannelse

2015 – 2019

Københavns Professionshøjskole Metropol

BA. Fysioterapi

2019 –

International Academy of Osteopathy

MSc. Osteopati

D.O & M.R.O.DK

Erfaring

2023 – : Fysioterapeut, Astralis

2019 –2024: Fysioterapeut, Elite Fysioterapi

2015-2019: Fysioterapeut studerende, FYSIQ

2013-2014: Personlig Træner, Fitness Factory

clockSend email phoneRing til os pinbook tid