Skip to main content

Fysioterapi i København

Med dedikation og engagement ønsker vi at hjælpe alle københavnere med deresfysioterapeutiske behandling. Det gør vi fra vores praksis i Vanløse, og vi tilbyder fysioterapi til alle, der er bosat i København og Storkøbenhavn. Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig i gang med dit fysioterapeutforløb hos os. Vi er klar til at rådgive, vejlede og behandle dig til en smertefri tilværelse igen. 

BESTIL EN TID

Privat fysioterapi i København

At være fysioterapeut uden for den offentlige sygesikring indebærer et øget krav til vores færdigheder og engagement over for vores klienter, da vores behandlinger foregår med egenbetaling. Vi er en privatpraktiserende klinik, som ikke er en del af den offentlige sygesikring, og det håber vi, at du kan mærke, når du kommer her på klinikken som klient. Du skal gerne føle, at du får noget for pengene, da vi godt ved, at et forløb hos en fysioterapeut  oftest er en uforudset udgift i budgettet. Det betyder, at vi hele tiden bestræber os på at være det bedste valg for alle i København og Storkøbenhavn. 

Diagnoser som vores fysioterapeuter bl.a. behandler

Løberknæ

Frossen skulder

Discus prolaps

Lændesmerter

Fysioterapi i København med fokus på efteruddannelse

Midt i en konkurrencepræget verden vælger vi derfor ligeledes at fokusere på dybdegående specialisering og efteruddannelse. Dette betyder, at vi skræddersyr hver behandling individuelt for at undgå at putte vores klienter i ensartede kategorier. Alle har forskellige behov, når de skal starte til fysioterapeut, og det ønsker vi at imødekomme med vores skræddersyede løsninger. Vi ser fysioterapeutuddannelsen som en grundlæggende platform, hvorfra den egentlige specialisering og videreuddannelse kan udfolde sig. Efteruddannelse og specialisering er for os grundstenene i at kunne levere netop dette. 

Engagerede fysioterapeuter i København

Det er vigtigt for os, at klinikkens fysioterapeuter er dygtige, grundige og ambitiøse. Ikke mindst på deres egne vegne, men i høj grad på klientens vegne. Vi stiler efter at levere topkvalificeret fysioterapi på daglig basis, og da vi ønsker at skræddersy vores behandlingsforløb, har vi dygtiggjort os inden for en række specialer. Det kan du læse mere om ved at klikke her. Her kan du læse om alt fra genoptræning til fodbold eller E-sport og babyer. Vi har en bred vifte af viden, men det betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten.

Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en fysioterapeut?

Der kan være mange årsager til, at man besøger en fysioterapeut. De fleste besøger os, når skaden er sket – men der er efterhånden flere og flere, som også kommer i et forebyggende henseende, fordi de gerne vil undgå skader og smerter. Nogle søger fysioterapeut, når de erfarer, at deres problematik ikke forsvinder af sig selv, mens andre søger sikkerhed i tidligt at konsultere en fysioterapeut og fra start dermed kender grundlaget for deres smerter eller problematik. Nogle af årsagerne til, at man opsøger en fysioterapeut kan være en behandling af skade, fx i forbindelse med sport eller en genoptræning efter en operation.

Vi anbefaler altid, at du konsulterer en professionel, hvis du går og har ondt i dine muskler eller led. Hjælpen er nær, og vi sætter kun et behandlingsforløb op, hvis vi finder det nødvendigt. Du kan trygt stole på, at vi er her for at hjælpe dig med at komme godt på benene igen.

Jeg har akutte smerter

Akutte smerter er som oftest nociceptiske smerter. Vi mener, at det er vigtigt hurtigt at få undersøgt, hvorfor man har fået akutte smerter. Ved akutte smerter er der ofte en god prognose, men man skal huske på, at alle akutte smerter har potentiale til at blive kroniske, hvor der ofte er flere udfordringer.

Jeg har kroniske smerter

Den indledende samtale danner altid grundlaget for vores efterfølgende undersøgelse. Du vil her opleve grundighed, hvilket er med til at sikre både din sikkerhed, samt at vi finder årsagen til dine symptomer. Vi gør altid meget ud af at forklare vores undersøgelsesfund, således at du som klient forstår din problematik, når du forlader klinikken.

Jeg er blevet eller skal opereres

En tidlig indsats er ved operation altafgørende. Derfor anbefaler vi altid, at du både op til og umiddelbart efter din operation har kontakt til din fysioterapeut. Vi lægger også her stor vægt på individualisering, da alle skader og operationer er forskellige – hvorfor du altid bør søge en til en-kontakt med en fysioterapeut under din genoptræning.

Kontakt din fysioterapeut i København

Hvis du har spørgsmål til vores behandlingstyper, eller du blot ønsker at tale med en fagperson om din problematik, om du vil forebygge en skade eller behandle smerter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi planlægger det bedste behandlingsforløb for dig. 

Vores tilgang & hvad du kan forvente af dit første besøg

Første gang du besøger os, kan du forvente at blive mødt af smil – ikke kun fra din egen behandler – men fra hele personalegruppen. Du vil blive mødt af en fysioterapeut, som sætter sig 100% ind i netop din problematik og altid har din sikkerhed in mente. Noget af det vigtigste for os er, at når du forlader klinikken, har du fået en dybdegående forklaring på, hvorfor du har det, som du har det – samt er tryg ved, at der er lagt en plan, som du sammen med din fysioterapeut kan agere ud fra.

Samtale

Alle vores forløb tager udgangspunkt i en dybdegående samtale omkring dig og din problematik. Det gør vi for at kunne forstå ikke kun din skade – men også hvem du er, og hvordan du agerer i din hverdag. Vi har erfaret, at en grundig samtale ved et forløbs opstart danner et optimalt grundlag for dit videre forløb.

Undersøgelse

Den indledende samtale danner altid grundlaget for vores efterfølgende undersøgelse. Du vil her opleve grundighed, hvilket er med til at sikre både din sikkerhed, samt at vi finder årsagen til dine symptomer. Vi gør altid meget ud af at forklare vores undersøgelsesfund, således at du som klient forstår din problematik, når du forlader klinikken.

Behandlingstrategi

Ud fra både samtale og undersøgelse vælger vi i samråd med dig den bedste og mest realistiske behandlingsstrategi. Vi kan ikke på forhånd sige, hvad en behandling består af, da der kan være vidt forskellige behov fra person til person. Behandlingen kunne bestå af manuel behandling, fx. manipulation, mobilisering og strækteknikker. Hos en anden kunne det være genoptræningsøvelser, mens det hos en helt tredje kunne være en kombination af de to tilgange.

Kan jeg starte behandling i dag?

Da vi er en privatpraktiserende klinik, behøver du ingen henvisning fra din læge, og du kan derfor starte behandlingen med det samme. Du kan via vores bookingsystem booke en tid – men er altid velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller via mail, hvis du har spørgsmål til din booking eller skade. Er du dækket af en sundhedsforsikring, anbefaler vi, at du taler med dem, så du ikke selv skal betale for din behandling.

Fysioterapeuter hos Efficax

CECILIE BECHMANN

BA. Fysioterapi

Cecilie@effx.dk

Læs mere om Cecilie

HELENA LINDQVIST

BA. Fysioterapi

Helena@effx.dk

Læs mere om Helene

PETER DUE HANSEN

BA. Fysioterapi
Exam. Sportsfysioterapeut

Peter@effx.dk

Læs mere om Peter
clockSend email phoneRing til os pinbook tid