Skip to main content

Massage i København

Efficax tilbyder massage til alle beboere i København samt i de nærliggende områder. Vores klinik i Vanløse er let tilgængelig via offentlig transport, cykel og bil. Vi befinder os blandt andet tæt på S-togsstationen ved Vanløse Station, og du kan derfor nemt og bekvemt besøge vores klinik. Desuden er vi også tæt ved motorvejen, så kommer du langvejs fra, skal du ikke først gennem hele København i myldretid for at aflægge et besøg hos os. Hos Efficax rådgiver og behandler vi alle vores patienter ud fra de tiltag, som vi finder nødvendige. Du kan derfor trygt stole på, at vi ikke foretager unødvendige behandlinger på dig, eller igangsætter et forløb, som vi ikke finder nødvendigt. Det vigtigste for os er, at du får den rette gavn ud af vores massage i København.

BESTIL EN TID

Hvad er formålet med massage?

Massage er en velkendt og udbredt behandlingsform, der spiller en central rolle i vores moderne tilgang til sundhed og velvære. Formålet med en massage er at forbedre blodcirkulationen og afslappe skadet eller belastet væv. Hos Efficax prioriterer vi en unik tilgang til massage, hvor vores massører skiller sig ud fra mængden. Vi lægger nemlig stor vægt på sikkerhed for vores klienter og sikrer, at vores massører har den nødvendige viden om de sygdomme og skader, der ligger til grund for besøget. Vi konsulterer altid hinanden på tværs af faggrupper og sikrer dermed, at du får lige præcis den behandling, som du har behov for, for at blive smertefri igen.

Massage hos fysioterapeut eller fysioterapeutstuderende

Vores massører hos Efficax er enten færdiguddannede eller under uddannelse til at blive fysioterapeuter. Vi tilbyder altså kun behandling af autoriserede behandlere for at sikre en høj faglig standard samt en tryghed for dig.  Dette giver os ligeledes rig mulighed for at vidensdele på tværs af vores fagområder, og vi sørger hele tiden for at blive bedre og klogere inden for feltet. , og vi sørger hele tiden for at blive bedre og klogere inden for feltet. Vi vil gerne give vores klienter de bedste behandlinger, der findes, og vi tester alle vores behandlingsmetoder, så vi sikrer, at du får den helt rette behandling.

Vores massører hos Efficax er enten færdiguddannede eller under uddannelse til fysioterapeut for at sikre en høj faglig standard. Når du booker en massage hos os, kan du forvente, at massøren nøje arbejder igennem dine muskler. Processen starter med opvarmning af vævet og fortsætter med mere dybdegående massage. Vi tilpasser altid behandlingen efter dine individuelle behov, og vores massører er lydhøre over for dine ønsker og præferencer under hele forløbet.
I nogle tilfælde kan det være relevant for massøren at udføre en mindre undersøgelse, og du vil altid blive informeret, hvis massøren vurderer, at din problematik bedst løses ved supplerende behandlingsstrategier.

Hvordan foregår en massage i København?

Når du booker en massage hos os, kan du forvente, at massøren nøje arbejder sig igennem dine muskler. Processen starter med opvarmning af vævet og fortsætter med mere dybdegående massage. Vi tilpasser altid behandlingen efter dine individuelle behov, og vores massører er lydhøre over for dine ønsker og præferencer under hele forløbet.

I nogle tilfælde kan det være relevant for massøren at udføre en mindre undersøgelse, og du vil altid blive informeret, hvis massøren vurderer, at din problematik bedst løses ved supplerende behandlingsstrategier.

Diagnoser som vores massører bl.a. behandler

Spændings-hovedpine

Cervical spinalstenose

Supraspinatus tendinit

Slidgigt i nakken

Hvornår er massage en god idé?

Der kan være mange forskellige problemstillinger, hvor massage kan være en effektiv behandlingsform. Det kan enten være den primære eller sekundære behandling, da vi hos Efficax også tilbyder behandlinger inden for fysioterapi, osteopati eller genoptræning. I samråd med dig sammensætter vi en behandlingsplan, så du ved præcis, hvad du siger ja til, og så vi sikrer, at du efter forløbet er slut kan gå smertefri fra vores klinik.

Hovedpine

Mange former for hovedpine skyldes spændt muskulatur i nakke, øvre ryg og skulderregion. Dette kan med fordel behandles vha. massage.

Nakke- & rygsmerter

Vi ser mange klienter, som grundet fx. stillesiddende arbejde døjer med nakke- eller rygsmerter. Her kan massage være et godt redskab i at afhjælpe problematikken.

Trætte og ømme muskler

Massage bruges af mange sportsudøvere som del i deres restitution efter en hård træning eller kamp. Dette giver god mening, da massage øger blodgennemstrømning og hermed bidrager til øget restitution.

Andre problematikker

Der er mange andre problematikker, hvor massage kan bruges. Vi vil ved den første konsultation altid vurdere, hvilke muligheder du har for et succesfuld behandlingsforløb.

Vi er klar til at hjælpe dig med massage i København

Skal vi hjælpe dig med at blive smertefri? Så kontakt os allerede i dag. Så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Massører hos Efficax

Jonas Mortensson

Massør
Fysioterapeut stud.

jonas@effx.dk

Læs mere om Jonas

Line Brendes

Massør
Fysioterapeut stud.

line@effx.dk

Læs mere om Line
clockSend email phoneRing til os pinbook tid