Skip to main content
Nyheder

Kasper tilknyttes Heroic – Danmarks bedste Counter-Strike hold

By April 7, 2021September 27th, 2023No Comments

Kasper er siden april blevet tilknyttet et nyt spændende projekt med det danske Counter-Strike hold, Heroic. Til dem som ikke kender til Esport, så er Heroic et af de absolut bedste hold i verden, når det kommer til computerspil. De indtager i øjeblikket 2. pladsen på verdensranglisten foran bl.a. Astralis, som flere måske har hørt om.

Kasper havde sin første turnering med holdet, da de i starten af april vandt en af årets største turneringer. Hos Heroic får Kasper flere forskellige arbejdsopgaver, men han skal blandt andet være med til at fremme sundheden på holdet, samt optimere omkring deres evner til at præstere bedst muligt.

I Heroics annoncering af Kasper skriver de følgende:

“Vores spillere behøver den bedst mulige komfort for at fokusere på det der er vigtigst for dem; deres kampe. Byd velkommen til Kasper – vi er meget begejstrede for at tilknytte ham som del af vores performance team.”

Esport i idrætsundervisningen med Heroic og Esport Danmark

Kasper har sammen med holdets store stjerne Casper ”Cadian” Møller og mentaltræner Troels Robl for nyligt været med til at udarbejde undervisningsmateriale til målrettet elever på mellemtrin og udskoling. Formålet med dette har bl.a. være at sætte fokus på gode og sunde vaner, herunder fysisk aktivitet hos unge mennesker, som dyrker Esport.

Leave a Reply

clockSend email phoneRing til os pinbook tid