Skip to main content

Fysioterapeut i Albertslund

Klinikken har en stærk relation til Albertslund, da det blandt andet er barndomsby for vores fysioterapeut og osteopat, Lasse. Han har i mange år været aktiv fodboldspiller i byen og ved om nogen, hvor stort behovet for en dygtig fysioterapeut kan være. Det vil vi gerne fortælle dig mere om her. 

Hvad enten dine smerter skyldes sport, stillesiddende arbejde eller et uheld, står vores fysioterapeuter klar med den rette erfaring og viden til at hjælpe dig tilbage på sporet. Bor du i Albertslund, og har brug for en fysioterapeut, så er vores klinik i Vanløse ideelt beliggende, da vi befinder os tæt på busser og S-togsstationer. Her vil du blive mødt af ikke bare én – men et helt team af fysioterapeuter og osteopater, som går på arbejde med et ønske om at hjælpe dig tilbage på benene igen.

BESTIL EN TID

Fysioterapi i Albertslund udført af gode og kvalificerede hænder

Hos Efficax tilbyder vi fysioterapeutisk og osteopatisk behandling samt massage. Klinikken er indrettet med henblik på at skabe de bedst mulige rammer omkring den behandlingstype, du har brug for. Klinikkens personale er alle autoriserede fysioterapeuter samt enten færdiguddannede eller studerende i osteopatisk medicin. Vores store fokus på specialisering og videreuddannelse sikrer, at du altid er i gode og kvalificerede hænder, når du er i et forløb hos os. Udover den generelle fysioterapeutiske og osteopatiske baggrund har hver enkel behandler tilstødende kurser og efteruddannelse inden for genoptræning, sportsfysioterapi, akupunktur og lignende. Du kan læse mere om hver enkelt behandlers erfaring og uddannelse her på siden.

Hvad gør en fysioterapeut? 

En fysioterapeut kan både hjælpe dig når skaden er opstået akut eller når du ønsker at  forebygge eventuelle skader. Deres primære områder er smerter i muskler, led, sener og nerver. En fysioterapeuts fornemmeste opgave er at afhjælpe smerter eller udfordringer i hele bevægelsesapparatet. 

Diagnoser som vores fysioterapeuter bl.a. behandler

Discus prolaps i lænden

Menstruationssmerter

Protrusion i nakken

Kolik hos spædbørn

Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en fysioterapeut?

Der kan være mange årsager til, at man besøger en fysioterapeut. De fleste besøger os, når skaden er sket – men der er efterhånden flere og flere, som også kommer i forebyggende henseende. Nogle søger fysioterapeut, når de erfarer, at deres problematik ikke forgår af sig selv, mens andre søger sikkerhed i tidligt at konsultere en fysioterapeut og fra start kende grundlaget for deres smerter eller problematik.

Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en fysioterapeut?

Alle vores forløb tager udgangspunkt i en dybdegående samtale omkring dig og din problematik. Det gør vi for at kunne forstå ikke kun din skade – men også hvem du er, og hvordan du agerer i din hverdag. Vi har erfaret, at en grundig samtale ved et forløbs opstart danner et optimalt grundlag for dit videre forløb.

Jeg har akutte smerter

Akutte smerter er som oftest nociceptiske smerter. Vi mener, at det er vigtigt hurtigt at få undersøgt, hvorfor man har fået akutte smerter. Ved akutte smerter er der ofte en god prognose, men man skal huske på, at alle akutte smerter har potentiale til at blive kroniske, hvor der ofte er flere udfordringer.

Jeg har kroniske smerter

Den indledende samtale danner altid grundlaget for vores efterfølgende undersøgelse. Du vil her opleve grundighed, hvilket er med til at sikre både din sikkerhed, samt at vi finder årsagen til dine symptomer. Vi gør altid meget ud af at forklare vores undersøgelsesfund, således at du som klient forstår din problematik, når du forlader klinikken.

Jeg er blevet eller skal opereres

En tidlig indsats er ved operation altafgørende. Derfor anbefaler vi altid, at du både op til og umiddelbart efter din operation har kontakt til din fysioterapeut. Vi lægger også her stor vægt på individualisering, da alle skader og operationer er forskellige – hvorfor du altid bør søge en til en-kontakt med en fysioterapeut under din genoptræning.

Kan jeg starte i dag?

Da vi er en privatpraktiserende klinik, behøver du ingen henvisning fra din læge, og du kan derfor starte behandlingen med det samme. Du kan via vores bookingsystem booke en tid – men er altid velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller via mail, hvis du har spørgsmål til din booking eller skade. Er du dækket af en sundhedsforsikring, anbefaler vi, at du taler med dem, så du ikke selv skal betale for din behandling.

Gør brug af din sundhedsforsikring hos os

Få dækket fysioterapi i Albertslund

Langt de fleste besøg hos os er enten privat eller via arbejdet dækket af en sundhedsforsikring. Din sundhedsforsikring kan i langt de fleste tilfælde dække helt eller delvist for udgifterne, som er forbundet med et behandlingsforløb. Mange forsikringsselskaber skriver, at din fysioterapeut skal være en del af den offentlige overenskomst – men dette er ikke korrekt. Har dit forsikringsselskab krav om, at din fysioterapeut skal være en del af den offentlige overenskomst betyder det blot, at forsikringsselskaber kun dækker delvist, og at du så skal betale det resterende forløb.

Fysioterapi Albertslund

Fysioterapeuter hos Efficax

CECILIE BECHMANN

BA. Fysioterapi

Cecilie@effx.dk

HELENA LINDQVIST

BA. Fysioterapi

Helena@effx.dk

PETER DUE HANSEN

BA. Fysioterapi
Exam. Sportsfysioterapeut

Peter@effx.dk

clockSend email phoneRing til os pinbook tid